YogaTalks för män

Yoga först, snacka sen

Vi börjar med en timmes yoga för att landa i våra kroppar och oss själva. Inga förkunskaper krävs. Klassen passar såväl nybörjare som mer träningsvana.

 

Efter yoga finns möjlighet att stanna för att prata kring ett givet tema där vi turas om att prata och lyssna. De fasta ramarna ger en trygg stämning som gör att många känner att de vågar dela med sig och lyssna på djupet.


Kom gärna ombytt. Du behöver inga speciella kläder, bara de är sköna att röra sig i. Du får även gärna ta med dig egen yogamatta. Om du tänker köpa en egen ber jag dig ödmjukast att inte köpa en i plast av miljöhänsyn.


Yoga för män ges som kurser om åtta veckor. Vi börjar igen den 17 januari 2022. Kursena brukar snabbt bli fullbokade så hör av dig om är nyfiken och vill prova på eller reservera plats.


Innan varje kurs erbjuds det prova-på tillfällen.


Bokning genom att maila mig på: stefan@jernyoga.se

FöretagsYoga

Yoga på arbetsplatsen

KontorsYoga
Enklare yoga med fokus på kontorsmänniskor som sitter större delen av dagen och framförallt behöver få igång axlar och rygg. Vi går igenom rörelser som är anpassade för att kunna genomföras på kontoret utan ombyte, yogamatta eller andra förberedelser. Personalen ska får verktyg att själva kunna stressa av och öka sitt välbefinnande i sin arbetsvardag.


Meditation och mindfulness
Meditation med hjälp av andningtagen ger ökad närvaro och lugn för att kunna vara på samma ställe i kropp och tanke. Genom att använda andetagen som "ankare" landar vi djupare i oss själva, känner oss tryggare och kommer bort från stress. Detta leder ofta till en större öppenhet, vakenhet och kreativitet.


Ett populärt upplägg är att starta arbetsdagen med yoga och meditation.


Kick-off eller event

Kontakta mig för ett skräddarsytt program för ert event. Exempel på upplägg är: börja dagen med meditation, yoga innan lunchpausen, eller lagom utmanade balansövningar.


Offert och bokning

Kontakta mig via mail för diskussion och skräddarsy er upplevelse.

PrivatYoga

Personligt anpassad yoga

Nybörjare
Vill du börja att yoga men inte vet var du ska börja? Eller tycker du att det känns läskigt att gå till en yogaklass med en massa andra som har mer yogavana? Börja med en eller ett par lektioner själv eller med vänner för att komma igång. Min ambition är att du efter det ska känna dig trygg nog att gå på ett öppet yogapass eller komma som gäst på en av mina klasser.


Ta yogan längre

Har du yogat ett tag och vill lära dig mer eller tycker du att du har fastnat? Kanske är det  någon position som känns svår? Jag guidar dig vidare.


Enskilt eller mindre grupper

Du kan antingen komma själv eller tillsammans med en eller några vänner. Skicka ett meddelande till mig så kommer vi överens om ett passande upplägg.


Bokning och pris

Kontakta mig för att hitta det upplägg och den tid som passar dig.